Anda berada di halaman: Utama

Irsyad Balok

BUKA SEKOLAH SESI 2011

Buka persekolahan bagi sesi 2011 ialah pada 3 JANUARI 2011. Waktu persekolahan bermula pada jam 8.00 pagi hingga 3.00 petang. Kepada semua pelajar sila rujuk pelan kedudukan kelas yang akan ditampal pada hari pertama persekolahan. Makluman kepada pelajar kelas 4 Abu Suffiyan 2010, sila rujuk nama anda sama ada anda berada di kelas 5 Saad atau 5 Zaid.

Kepada ibu bapa sila pastikan buku, beg dan kasut anak-anak ditulis nama atau ditanda untuk mengelakkan kehilangan atau tertukar. Untuk makluman kasut dan stokin pelajar adalah berwarna hitam.

Kepada semua pelajar harap dapat sediakan selipar untuk mengambil wudhu' sewaktu rehat sesi kedua. Elakkan daripada memakai kasut sekolah pada waktu tersebut.

 

 

SLIP KEPUTUSAN PEPERIKSAAN SEMESTER 2

Serahan slip keputusan Peperiksaan Semester 2/2011 akan diserahkan melalui pelajar pada minggu terakhir sesi persekolahan 2011. Semua ibu bapa diminta ambil tindakan…harap maklum.  
 

SELAMAT BERCUTI

CUTI PERTENGAHAN PENGGAL 1 MULAI 10 HINGGA 18 MAC 2012

Selamat bercuti diucapkan kepada semua pelajar SRI-SMI Al-Irsyad Balok.

Baca Lagi...
   

MENCINTAI RASULULLAH

Sekolah Rendah Islam Al-Irsyad Balok (SRAIB) akan mengadakan Sambutan Maulidur Rasul 1433H pada 10 Februari 2012 bersamaan 17 Rabiul Awal 1433H . Antara aktiviti yang akan diadakan pada hari tersebut ialah mewarna, ‘explorace’, ceramah dan sebagainya.

Maklumat lanjut berkaitan program ini akan dimaklumkan kemudian. Harap maklum.

 

SELAMAT KEMBALI BEKERJA

Selamat kembali bekerja diucapkan kepada semua warga kerja Irsyad Balok. Semoga Allah permudahkan azam dan iltizam kita sebelum mula melangkah ke tahun baru 2014. Yang penting kesefahaman dan kebersamaan kita dalam menjalankan tugas yang telah diamanahkan. Akhir kalam bersamalah kita berganding bahu menuju ke masa hadapan yang lebih cemerlang.

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL