Anda berada di halaman: Utama

Irsyad Balok

MUKHAYYAM TARBAWI SMAIB

25 FEB - Mukhayyam Tarbawi SMAIB akan diadakan pada 11 hingga 13 Mac 2011. Penyertaan adalah semua pelajar sekolah menengah. Program ini dianjurkan oleh pihak sekolah dengan kerjasama Ahli Jemaah Pengurus SMAIB dan dibantu oleh ibu bapa pelajar sekolah menengah.
 

KURSUS KENAIKAN PANGKAT SARJAN TKRSM

25 FEB - Kursus Kenaikan Pangkat Sarjan Tunas Kadet Remaja Sekolah Musleh (TKRSM) akan diadakan pada 13 hingga 16 Mac 2011 bertempat di Amin Chalet, Setiawan, Perak. Penyertaan terdiri daripada Lans Koperal dan Koperal TKRSM. Maklumat lanjut akan diberitahu kelak.    
 

MOTIVASI IBU BAPA

18 FEB - Satu motivasi khusus untuk ibu bapa akan diadakan pada 19 Februari 2011 (Sabtu) bertempat di Dewan SRAIB. Program bermula pada jam 8:30 pagi. Slot ini akan dikendalikan sepenuhnya oleh Cikgu Miza dari Pusat Motivasi dan Pendidikan Elit, Klang. Semua ibu bapa dijemput hadir.  
   

KEMPEN '1 FAMILY 2 BOOKS'

18 FEB - Perpustakaan akan menganjurkan satu kempen iaitu '1 Family 2 Books'. Kepada warga SRAIB/SMAIB yang berminat untuk menyumbangkan buku kepada pihak perpustakaan boleh serahkan kepada Muallimah Norliana atau Muallimah Noor Hayati. Antara buku-buku yang boleh  Baca Lagi...
 

SUMBANGAN POKOK


Syukur alhamdulillah pihak sekolah telah menerima sumbangan pokok2 dari MNQ Ent. Kerja2 pengangkutan pokok2 ini dibantu oleh unit lojistik NAVY. Pokok2 ini kemudiannya dibahagi kepada taman2 yang berkenaan bagi mengindahkan lagi kawasan taman masing2.

 

 

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL