Anda berada di halaman: Utama

Irsyad Balok

SELAMAT KEMBALI BEKERJA

Selamat kembali bekerja diucapkan kepada semua warga kerja Irsyad Balok. Semoga Allah permudahkan azam dan iltizam kita sebelum mula melangkah ke tahun baru 2014. Yang penting kesefahaman dan kebersamaan kita dalam menjalankan tugas yang telah diamanahkan. Akhir kalam bersamalah kita berganding bahu menuju ke masa hadapan yang lebih cemerlang.

 

TAUJIHAD GURU

Program Taujihad Guru buat julung kalinya telah diadakan pada hari Khamis 13 Januari 2011. Tajuk yang dibentangkan ialah kepentingan tarbiyyah dan telah disampaikan oleh Ustaz Alwi Muda.
 

PRA KELAS TAHUN 6/2012

Kelas persediaan awal bagi pelajar tahun 6 sesi 2012 bakal diadakan pada 19 hingga 30 Disember 2012. Jadual akan diberikan kepada para pelajar tahun 5 sesi 2011 sebelum cuti persekolahan bermula. Tarikh kelas tertakluk kepada sebarang perubahan dari semasa ke semasa.
   

JASAMU DIHARGAI

Alhamdulillah dan tahniah diucapkan kepada Puan Nur Hidayah bt Abdul Hamid

Baca Lagi...
 

CUTI DATANG LAGI

Selamat bercuti diucapkan kepada semua murid SRI-SMI Al-Irsyad Balok. Jaga kesihatan dan keselamatan diri, solat di awal waktu dan siapkan segala kerja rumah yang telah diberikan oleh guru. Semoga hari-hari cuti sekolah ini dimanfaatkan dengan sebaik yang mungkin dengan izin dari Yang Maha Esa..amin.   

 

 

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL