Anda berada di halaman: Utama

Irsyad Balok

PUSAT MAKLUMAT SEKOLAH

Dengan ini dimaklumkan bahawa semua maklumat yang berkaitan dengan sekolah rendah akan dikemaskini di laman page rasmi sekolah iaitu Sekolah Islam Al-Irsyad Balok. Portal ini diguna pakai untuk urusan ISIS sahaja. Mohon maaf di atas segala kesulitan yang timbul. Sekian, terima kasih.

 

TAUJIHAD GURU

Program Taujihad Guru buat julung kalinya telah diadakan pada hari Khamis 13 Januari 2011. Tajuk yang dibentangkan ialah kepentingan tarbiyyah dan telah disampaikan oleh Ustaz Alwi Muda.
 

PRA KELAS TAHUN 6/2012

Kelas persediaan awal bagi pelajar tahun 6 sesi 2012 bakal diadakan pada 19 hingga 30 Disember 2012. Jadual akan diberikan kepada para pelajar tahun 5 sesi 2011 sebelum cuti persekolahan bermula. Tarikh kelas tertakluk kepada sebarang perubahan dari semasa ke semasa.
   

CUTI DATANG LAGI

Selamat bercuti diucapkan kepada semua murid SRI-SMI Al-Irsyad Balok. Jaga kesihatan dan keselamatan diri, solat di awal waktu dan siapkan segala kerja rumah yang telah diberikan oleh guru. Semoga hari-hari cuti sekolah ini dimanfaatkan dengan sebaik yang mungkin dengan izin dari Yang Maha Esa..amin.   

 

 

 

AKTIVITI FEBRUARI 2012

Usrah Seksyen (USS) dalam jadual waktu pelajar, aktiviti Tunas Kadet Remaja Sekolah MUSLEH dan aktiviti ko-kurikulum akan bermula pada bulan Februari 2012.

Sumber: Pn. Salmah bt Mat Yusoff (GPK 2)

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL