Anda berada di halaman: Utama

Irsyad Balok

SUMBER MAKLUMAT SEKOLAH

Assalamu'alaikum wbt....dimaklumkan kepada semua pengunjung portal/website sekolah. Maklumat sekolah turut dipaparkan di dalam fan page Sekolah Islam Al-Irsyad Balok iaitu laman maya rasmi SRAIB selain daripada website ini sendiri. Segala kekurangan maklumat yang ada di dalam website ini amatlah dikesali. Tuan/puan boleh dapatkan maklumat terus daripada page yang dinyatakan. Website ini dalam proses penambahbaikan. Terima kasih.

 

Perjumpaan ALP dan AJP bersama pentadbiran dan guru-guru tahun 6

Tarikh : 14 Januari 2011 (Jumaat)

Satu perjumpaan di antara ALP (Ahli Lembaga Pengarah) dan AJP (Ahli Jemaah Pengurus) bersama pihak pentadbiran dan guru-guru tahun 6 telah berlangsung

Baca Lagi...
 

2012 - HARI JUALAN BUKU DAN PAKAIAN

Hari Jualan Buku dan Pakaian bagi sesi 2012 akan bermula pada 15 hingga 30 Disember 2011. Ibu bapa dikehendaki datang ke Kedai Sekolah untuk urusan pembelian buku dan pakaian anak masing-masing.
   

QIAM 1 SMAIB

Qiam pertama SMAIB akan diadakan pada 10 dan 11 Februari 2012. Semua pelajar terlibat.

 

UJIAN PENGESANAN 2 TAHUN 6

Ujian Pengesanan 2 tahun 6 bagi subjek SPPiM akan berlangsung pada 18 hingga 21 Jun 2012. Semua murid tahun 6 diminta untuk membuat persediaan dan ulangkaji bagi menghadapi ujian tersebut. Semoga kejayaan mengiringi usaha kalian :)

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL