Anda berada di halaman: Utama

Irsyad Balok

SUMBER MAKLUMAT SEKOLAH

Assalamu'alaikum wbt....dimaklumkan kepada semua pengunjung portal/website sekolah. Maklumat sekolah turut dipaparkan di dalam fan page Sekolah Islam Al-Irsyad Balok iaitu laman maya rasmi SRAIB selain daripada website ini sendiri. Segala kekurangan maklumat yang ada di dalam website ini amatlah dikesali. Tuan/puan boleh dapatkan maklumat terus daripada page yang dinyatakan. Website ini dalam proses penambahbaikan. Terima kasih.

 

PERKONGSIAN LAWATAN KERJA SRAIB

Perkongsian Lawatan Kerja SRAIB ke SRI Al-Amin Kerteh telah berlangsung pada 16 Januari 2011 (Ahad). Antara wakil SRAIB yang terlibat ialah pihak pentadbiran iaitu Guru Besar Puan Norida bt Hj Basri dan PK 1 Puan Normala bt Omar.

Baca Lagi...
 

MASIH TERCARI-CARI PEKERJAAN??

Jom datang dan rebutlah peluang pekerjaan sebagai Kerani Kedai Sekolah Akademi Pendidikan Irsyad Balok Berhad (APIB). Kelayakan minima SPM dan boleh mengendalikan komputer. Sekiranya berminat sila hubungi Tuan Haji Abdullah Zawawi bin Mahmud (Pengarah Sumber APIB) di talian 019-9877041.
   

SUKAN SMAIB 2012

Sekolah Menengah Islam Al-Irsyad Balok bakal mengadakan Hari Sukan pada 9 Mac 2012. Makluman lanjut akan diberitahu kelak.

 

HARI PELAPORAN TAHUN 1-5

HARI PELAPORAN Peperiksaan Semester 1/2012 bagi murid-murid tahun 1 hingga 5 akan diadakan pada 23 Jun 2012 (Sabtu) bermula pada jam 2:30 petang sehingga 4:30 petang bertempat di Dewan Terbuka Al-Irsyad Balok.
Surat makluman akan diedarkan kemudian melalui anak tuan/puan. Harap maklum.

Sumber : PK 1 (Pn. Normala bt Omar)

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL